Sustainable Development Goals (SDG’s) voor branches

Het logo van NL next level
Dinsdag 22 mei 2018 10.00 tot 11.30 uur Malietoren: Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag

Inleiding
De 17 duurzame ontwikkelingsdoelen, ook wel de sustainable development goals (SDGs), maken veel positieve energie los en er ontstaan nieuwe businessmodellen. Tijdens het directeurenoverleg op 20 april jl. werd er kort over gesproken en aangekondigd een speciale bijeenkomst over de SDGs te organiseren voor de branches. Zij zijn er volop mee aan de slag. Dus de hoogste tijd om kennis te delen, elkaar te enthousiasmeren en te verkennen hoe we elkaar verder kunnen versterken.

 

Wanneer en waar
Datum: 22 mei, 10 – 11.30 uur
Locatie: Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag

De branche voor Margarine, Vetten en Olien (MVO) organiseerde in december een ledenbijeenkomst en zij zullen – samen met Croda uit Gouda – de 22e mei een presentatie geven over een tool die (mkb-)bedrijven kunnen benutten, te weten de SDG Relevance Tracker. Deze tool helpt om prioriteiten te stellen, ook in relatie tot andere tools inzake duurzaamheid. Daarnaast is de tool behulpzaam om op een eenvoudige manier te communiceren wat er zoal gebeurt.

Ook zal Eppy Boschma, secretaris MVO-beleid bij MKB-Nederland en VNO-NCW, een nadere toelichting geven op het thema en ingaan op de publicatie die MKB-Nederland en VNO-NCW over de SDGs vorig jaar lanceerden en dit jaar van een update voorzien. Bovendien is er ruim gelegenheid voor vragen en onderlinge uitwisseling.

 

Aanmelden
Komt u ook? Graag uw aanmelding via ven@vnoncw-mkb.nl